Новини

Інтерстіл-Київ (Україна) і TRANSROLL - CZ, a.s. (Чехія) підвели підсумки трирічної співпраці.

Интерстил-Киев и TRANSROLL - CZ, a.s. (Чехія) підвели ітоги трьохлетнього співробітництва. Компанія "Інтерстил-Київ" на протязі трьох років представляє інтереси виробника конвеєрних роликів - чеська компанія TRANSROLL - CZ, a.s - на території України. 

Професійна робота менеджерів Інтерстил-Київ відбилася в результатах співпраці. Конвеерні ролики поставили на конвеєрі цементних заводів: Подольський цемент, Миколаївський цемент, Івано-Франківськ цемент, на угледобавальні підприємства Шахтоуправління Покровське, а також Свято-Варварська Обогатительна Фабрика, Марганецкий Горно Обогатительный Комбінат, Нікопольський Завод. Також було підготовлено документацію щодо оновлення конвеєрного парку підприємства Метинвест Холдинга, за будівництвом конвеєрної лінії в Миколаївському морському порту.

Компанія TRANSROLL - CZ, a.s стала постійним учасником промислових виставок та машинобудівних форумів, пройдених в Україні. Робота менеджерів Інтерстил-Київ забезпечила популярність продажу та обсягу продажів конвеєрних роликів на промислових підприємствах України.

18/5/2019