Новини

Інтерстіл-Київ (Україна) і FTT Wolbrom S.A. (Польща) підвели підсумки співпраці за перше півріччя 2020 року.

Інтерстіл-Київ (Україна) і FTT Wolbrom S.A. (Польща) підвели підсумки співпраці в першому півріччі 2020 року. Не дивлячись на пандемічний ситуацію в світі і нові умови роботи пов'язані з COVID-19 на ринку України знову з'явився відомий польський виробник конвеєрної стрічки.

FTT Wolbrom S.A.- це один із сучасних заводів з виробництва конвеєрних стрічок в Європі, лідер на польському ринку і серйозний конкурент для зарубіжних компаній. Понад 100-річний досвід виробництва гумових виробів та сучасні технології є гарантом високої якості продукції.

У січні 2020 року, між Інтерстіл-Київ і FTT Wolbrom S.A. було підписано угоду про співпрацю, мета якого просування продукції і популяризація компанії FTT Wolbrom S.A. в Україні. У першому півріччі FTT Wolbrom S.A. при безпосередній участі компанії Інтерстіл-Київ, був представлений на всіх провідних гірничо-видобувних і металургійних підприємствах України. Були підписані договори і проведені поставки транспортерної стрічки на конвеєра Інгулецького, Центрального і Північного гірничо збагачувальний комбінат, що входять в найбільший в Східній Європі гірничо-металургійний Метінвест Холдинг, а також на Свято-Варваринську Збагачувальну Фабрику.

Сторони висловили задоволення виконаною роботою, яка дає впевненість у розширенні географії поставок і нарощування обсягів реалізації конвейрного стрічок в Україні.

10/8/2020